• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 8 jaar

  • Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.

Kosten: € 12,50 p.p.

Vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Schatgraven

Schatgraven op het strand betekend spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand.

Gewapend met een schep en schatkaarten verken je het strand. Iedere schatkist bevat een aanwijzing die lijdt naar de grote schat.

Op zoek naar schatten op het strand!

Het schatgraven begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals het beantwoorden van een piraten vraag of een energiek zeerovers spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje en ‘de kapitein zegt’. Na elke goed uitgevoerde piraten opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een kleine verrassing voor alle kinderen.

Het Schatgraven op het strand kan ook uitgebreid worden met andere workshops zoals bijvoorbeeld jonglerenskimboarden en freerunnen.

Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 8 jaar

Materiaal (schatkisten/schatkaart/schepjes), professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.