Er zijn vele redenen waarom gezinnen kiezen om een dagje naar een pretpark te gaan. Er valt veel mee te maken en je hebt even wat quality time met je familie. Maar waarom zou je naar de chaotische drukte gaan, wanneer er op het strand ook veel leuks te beleven valt!? Bezoek eens Dreams Events: Hét pretpark aan zee!

Hieronder de voornaamste redenen die online genoemd worden om naar een van de vermaaktuinen te gaan. Eigenlijk zijn deze drijfveren stiekem allemaal toepasbaar op een stranddag bij Dreams Events in Ter Heijde aan zee, maar dan zonder lange wachtrijen, geen dure entreeprijzen of onbetaalbare consumpties én gratis parkeren.

1. Omdat er veel nieuws te beleven valt | Luieren in de zon, pootje baden in de zee en lunchen op het strand. De standaard standdag die wel allemaal kennen. Maak je strandbezoek bijzonder met een sportieve of creatieve activiteit: golfsurfen, powerkiten, raften, strandjutten, schatgraven of graffiti, niets is te gek bij Dreams! Allemaal activiteiten die jong en oud de gehele dag kunnen boeien.

2. Omdat het dé perfecte plek is om het kind in je naar boven te halen | Zie je jezelf al sjezen over de zee, de wind bedwingen met een kite, of jezelf helemaal uitleven met graffiti spuitbus? Aan het eind van de dag verlaat je het strand met een glimlach en een stuk minder stress.

3. Omdat je dringend wat quality time nodig hebt | Even geen telefoon, maar actief bezig zijn met je gezin, vrienden, familieleden of je lief. Tijd om wat nieuwe herinneringen te maken!

4. Omdat het goed is voor je lijn | Met of zonder activiteit, het strand bezoeken = calorieën verbranden.

5. Het strand is een prima date idee | Ga met je date golfsurfen, neem een lekker hapje en drankje mee, en blijf tot zonsondergang op het strand hangen. Succes gegarandeerd ;).

6. De adrenaline die vrijkomt is onbeschrijfelijk | Én verslavend. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Genoeg redenen om de veel te drukke pretparken over te slaan, en het roer eens om te gooien bij Dreams Events: Hét pretpark aan zee! Enjoy 🙂

Dreams Events Pretpark aan zee in Ter Heijde
IMG_3697 900x600
IMG_3690 900x600