• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids)

Inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé

Reserveren

Kinderfeestje Schatgraven

Het kinderfeestje schatgraven betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers ga je op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand met in de ene hand een schatkaart en de andere een schep.

Het kinderfeestje schatgraven begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool op het strand, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals een spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’ en piraten-behendigheids-spellen aangepast op de leeftijd van de groep kinderen. Na elke goed uitgevoerde opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een verrassing voor alle kinderen, namelijk gouden munten om ijsjes mee te kopen bij Dreams Surfcafé.

Het kinderfeestje golfsurfen kan uitgebreid worden met andere leuke activiteiten zoals jonglerenfreerunnen of strandjutten en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september). En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids) inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Materiaal tijdens schatgraven (schatkisten/schatkaart/schepjes), limonade, schepijsje voor alle kinderen, professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand wat frisser is dan achter de duinen.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden.

Betaling van het kinderfeestje schatgraven kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.
Het kinderfeestje schatgraven kan worden gereserveerd van 1 april tot 1 oktober, als Dreams Surfschool op het strand staat.