Kinderfeestje Graffiti

Leren surfen met je vriendjes. Het leukste kinderfeestje ooit!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

Het creatiefste feestje bij Dreams!

Met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk maken!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 kids.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids)
€ 160,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 17,50 p.p.
Meerprijs XL doek (80x60cm) € 5,00 p.p. (behalve de jarige)

Kinderfeestje Grafitti Art

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit kinderfeestje graffiti helemaal wat voor jou! Tijdens het kinderfeestje graffiti leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken, die natuurlijk mee naar huis gaat!

Wat ga je doen?

Bij het kinderfeestje graffiti leer je onder andere lijnen trekken, het inkleuren van vlakken, het maken van kleur overlopen, het gebruik van stencils en het opzetten en uitwerken van letters. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het gebruik van spuitbussen. Iedereen maakt zijn/haar eigen canvas doek (40x30cm) en de jarige een XL canvas doek (80x60cm), heel cool om thuis aan de muur in je kamer te hangen!

Waar?

Wij geven het kinderfeestje graffiti bij voorkeur buiten, bij Dreams Surfschool op het strand. Maar we hebben ook een indoor locatie. Natuurlijk neem je jouw kunstwerk mee naar huis na afloop van het feestje.

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we alles vers! En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je bij ons taart, wafels of een lekker ijsje komen eten in Dreams Surfcafé!

Het kinderfeestje graffiti kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jongleren, freerunnen of longboarden en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op.

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids) / € 160,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 17,50 p.p.
Meerprijs XL doek (80x60cm) € 5,00 p.p. (behalve de jarige)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Materiaal (doeken 40x30cm), schortjes met mouwen, mondkapjes, handschoenen en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Neem een extra trui mee, dat zit fijner dan een jas.

Wij zorgen voor beschermende kleding, handschoenen en mondkapjes en met de juiste instructies van onze instructeurs is graffiti veilig.

Dreams Events is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden.

Het graffiti feestje wordt gegeven op het strand bij Dreams Surfschool als het weer het toelaat (maart t/m oktober). Bij minder mooi weer is het mogelijk om het feestje indoor te houden bij Dreams Playground in Monster.

De betaling van het kinderfeestje graffiti is mogelijk via ons boekingssysteem Viking. Je ontvangt na reservering per email een betaallink. Liever contant betalen? Dat kan voorafgaand aan het feestje bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein, naast de kerk in Ter Heijde.