Keuze Activiteiten

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan op het strand, in zee en op straat. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals.

Dreams activiteiten

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan op het strand, in zee en op straat. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De Dreams activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals.

Surfen

Expeditie Dreams

Raften

Powerkiten

Strandjutten

Beachgames

Jutkunst

Suppen

Longboarden

Jongleren

Bodyboarden

Freerunning

Schatgraven

Beach Art

Skimboarden

Skateboarden

BMX’en

Specialist in water-, straat- en strandsporten

Dreams Surfschool is gespecialiseerd in watersporten zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, suppen en branding raften. Alle lessen op zee worden Dreams activiteiten gegeven door gekwalificeerde instructeurs, waarbij ook altijd een Lifeguard aanwezig is. De gebruikte lesmaterialen zijn geschikt voor beginnende surfers. Kom genieten van een dag aan zee en daag jezelf uit bij Dreams Surfschool!

Voor strand activiteiten en natuurlijk op zee is Dreams Surfschool onze favoriete locatie. Wat dacht je van vliegeren met een powerkite op het uitgestrekte strand. Of door de duinen heen crossen op een BMX fiets en longboarden van de vele afdalingen in de omgeving.

Ook op straat is er genoeg te beleven! Een freerunning workshop geeft je een andere blik op buitenspelen, want ieder hekje is om overheen te springen. En ook op het skatepark zijn we te vinden voor skateboard workshops gegeven door onze kanjers van de Dreams Skateschool.