Teambuilding

  • Teambuilding vanaf 10 tot 200 personen

  • Keuze workshops voor iedereen

  • Op het strand en in zee

  • Een dag om nooit meer te vergeten

  • Alles in één keer geregeld i.s.m. Makani Beach

Ook graag een hecht team dat goed met elkaar samenwerkt op de werkvloer? Dan is de teambuildingdag van Dreams iets voor jullie! Het enthousiaste team van Dreams staat klaar om jullie een uitdagende dag op het strand of in zee te bezorgen. Teambuilding is een ideale manier om de onderlinge banden, communicatie en samenwerking te versterken. Dit zal uiteindelijk een positieve werking hebben op de werkethiek en -sfeer.

Hét spel waar iedereen niet over uitgepraat raakt: Expeditie Dreams
In een Robinson achtige setting sta je als team voor de uitdaging diverse proeven te doen tegen één van de andere teams. Iedereen kan uitblinken en het fanatisme en de samenwerking zijn al snel merkbaar aanwezig.

Keuze workshops
Dreams is gespecialiseerd in het geven van workshops aan groepen van 10 t/m 40 personen per activiteit. Zo leert het team elkaar goed kennen en krijgt iedereen de juiste begeleiding van onze instructeurs.

Voorbeeld arrangementen

actief arrangement
Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

11:00 Koffie
11:30 Surfen
13:30 Lunch
14:30 Powerkiten
16:00 Drankjes

Ontspannen: Een relaxte dag waar je helemaal tot rust komt

Programma:

10:30 Strandjutten
12:00 Koffie of Thee
12:30 Yoga
14:00 High Tea

arrangement spel
Spel: Een dag vol spel en gezelligheid.

Programma:

12:30 Koffie
13:00 Beach Volley
14:00 Lunch
15:00 Expeditie Dreams
18:00 BBQ

creatief arrangement
Creatief: Een creatieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

14:00 Strandjutten
15:30 Koffie of Thee
16:00 Beach Art
17:30 Pizza

Teambuilding aan zee bij Dreams Events

Dreams Events biedt een breed scala originele teambuilding workshops aan op het strand. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning of kies voor een van onze uitdagende (strand) spellen. Wij denken graag met jullie mee en zorgen ervoor dat jullie als team een onvergetelijke dag zullen beleven. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is. Ben je op zoek naar een enkele activiteit, of een hele dag-invulling, bij ons is alles mogelijk!

Alles in één keer geregeld
Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Makani Beach, direct naast Dreams Events gelegen.

Locatie
De workshops en activiteiten vinden plaats op een unieke, rustige locatie op het strand, in de Randstad. Ter Heijde is een pittoresk dorpje aan de kust, waar parkeren nog altijd gratis is. Met het team blijven overnachten? Dat kan bij de lokale Bed and Breakfast en het hotel.
Wil je een workshop op jullie bedrijfslocatie laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk! Contact ons voor meer informatie.

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen: