Sportactiviteit BSO – longboarden op de buitenschoolse opvang

Dreams Skateschool geeft longboardles op BSO en scholen. De longboardles kan plaatsvinden op het schoolplein of een plein of fietspad in de buurt.
Is er een skatepark in de buurt van de opvang of school? Super voor skateboardles!

De longboard clinic is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit gelongskateboard hebt. Als je al kan longboarden leer tijdens de longboard les nieuwe truukjes zoals een powerslide of cross-steps en als je nog nooit op een longboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!
Longskateboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Het is een vloeiende vorm van skateboarden, met zachte wielen en een flexibel skateboard.  Een longboard kan ook prima in plaats van een fiets een leuke manier zijn om van A naar B te komen.

Tijdens de longboard clinic leer je op een leuke en veilige manier (beter) longboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende longboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben gelongskateboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’.

 

Posted by: Dreams Skateschool
In: Longboardles, Sportactiviteit BSO, sportles op buitenschoolse opvang