Relatiedag

  • Een dag om nooit te vergeten

Relatiedag voor zakenrelaties – Netwerkborrel 2.0
Eens in een ontspannen setting je zakenrelaties als mens leren kennen? Dan is de relatiedag bij Dreams iets voor jullie. Nodig je zakelijke relaties uit voor een actieve, ontspannen of creatieve dag aan zee. De enthousiaste instructeurs van Dreams staan klaar om jullie een dag te bezorgen die niemand snel zal vergeten. En dat kun je van de gemiddelde netwerkborrel niet zeggen!

Relatiedag voor medewerkers en gezinnen
Of je team en hun gezin beter leren kennen? Door het hele gezin te betrekken bij een bedrijfsuitje veranderd de dynamiek in de groep ook. Partners leren elkaar kennen en er is een gezicht bij de naam. De kinderen vermaken zich bij Dreams ook altijd prima tijdens de leuke workshops voor alle leeftijden.

Dreams is gespecialiseerd in het geven van workshops aan kleine groepen van 10 t/m 40 personen per activiteit. Zo leert de groep elkaar goed kennen en krijgt iedereen de nodige aandacht van onze instructeurs. Totale groepsgrootte kan variëren van 10 t/m 200 personen.

Voorbeeld arrangementen

actief arrangement
Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

13:00 Koffie
13:30 Raften
15:00 Lunch
16:00 Longboarden
17:30 BBQ

Ontspannen: Een relaxte dag waar je helemaal tot rust komt

Programma:

12:00 Koffie
12:30 Strandjutten
14:00 High Tea
16:00 Jutkunst

Spel: Een dag vol spel en gezelligheid.

Programma:

11:30 Beach Softbal
12:30 Lunch
13:30 Jongleren
14:30 Koffie of Thee

creatief arrangement
Creatief: Een creatieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

11:00 Koffie of thee
11:30 Beach Games
12:30 Huisgemaakte tomatensoep met brood
13:00 Graffitit Art

Relatiedag aan zee bij Dreams Events

Door elkaar te ontmoeten in een geheel andere setting dan de dagelijkse werkvloer of saaie vergaderruimte ontstaan spontane gesprekken. Ongedwongen en oprecht. Daarom kies je voor een relatiedag aan zee!

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan op het strand en locatie. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning, een creatieve workshop of kies voor een van onze uitdagende (strand) spellen. Wij denken graag met jullie mee en zorgen ervoor dat jullie een prachtige dag beleven. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is. Ben je op zoek naar een enkele activiteit, of een hele dag-invulling, bij ons is alles mogelijk!

Alles in één keer geregeld

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Makani Beach, direct naast Dreams Events gelegen.

Locatie

De workshops en activiteiten vinden plaats op een unieke, rustige locatie op het strand, in de Randstad. Ter Heijde is een pittoresk dorpje aan de kust, waar parkeren nog altijd gratis is. Met het team blijven overnachten? Dat kan bij de lokale Bed and Breakfast en het hotel.

Wil je een workshop op jullie bedrijfslocatie laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk! Contact ons voor meer informatie.

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen: