Sport oriëntatie voor scholen en BSO bij Dreams!

Alternatieve sportles voor scholen en BSO bij Dreams!

Speciaal voor scholen, buitenschoolse opvang en naschoolse opvang hebben wij diverse sportieve activiteiten die als geheel een dag(deel) kunnen invullen voor een alternatieve sportles of sportdag en de sportieve invulling van een vakantie activiteiten dag.

Reserveren

Sportdag

sportdag school

Bij Dreams kun je een hele dag doorbrengen met het leren van nieuwe sporten die op een normale sportdag niet tegenkomt.

Vakantiedag

vakantiedag bso

Een dag vol met verschillende workshops voor kinderen van de BSO, op het strand , een skatepark in de buurt of op het schoolplein.

BSO/NSO sportles

bso nso sportles

In plaats van knutselen of voetbal, ga je leren skateboarden, longboarden, jongleren of freerunnen op je eigen BSO of NSO.

Gymles

buiten gymles

Bij Dreams kun je sporten doen die je in de gymles niet tegenkomt. Een anders-dan-anders gymles voor basis- en voortgezetonderwijs.

Aanvullende informatie

Een sport orientatie voor alle kinderen bij Dreams!

Of het nu gaat om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar of 16 t/m 18 jaar en alles wat er tussenin zit, wij hebben verschillende sportieve activiteiten voor alle leeftijden. Voor de kleinsten schatgraven op het strand en de grotere kids (en volwassenen) golfsurfen, longboarden en powerkiten.

Je kunt bij ons terecht met groepen van 10 tot 150 kinderen en voor een enkele workshop of een hele dag-invulling. Je kunt zelf aangeven welke activiteiten er in het programma opgenomen worden. Uiteraard helpen wij graag met een passend advies en een offerte op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen. Meer lezen over de diverse activiteiten sportdag? Kijk bij activiteiten voor de informatie over de verschillende sportieve onderdelen.

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving met een mooi breed strand, wat perfect is om te kunnen sporten. Lees meer over de omgeving.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach.

Betaling van het kinderfeestje golfsurfen kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.