Kinderfeestjes

Dreams heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes!

We hebben alles in huis om een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Hou je ervan om lekker bezig te zijn, iets nieuws te leren en wil je samen een superleuke dag beleven, dan zit je goed bij Dreams!

Reserveren

Dreams heeft activiteiten op het strand zoals golfsurfenbodyboardenskimboarden, powerkiten en strandjutten als actief kinderfeestje.

Je kunt met Dreams lekker naar buiten gaan om te skateboardenlongboardenfreerunnenBMX-engraffiti en jongleren.

Wil je graag skateboarden in een indoor skatepark, freerunnen in een sporthal? Ja hoor, dat kan bij ons! Dan nemen wij alles mee!

Actief kinderfeestje bij Dreams – Je allerleukste kinderfeestje ooit!

Bij Dreams kun je alle kanten op met een actief kinderfeestje, er zijn genoeg keuzes om je verjaardagsfeestje bij Dreams te vieren! Je kan eigenlijk ieder jaar wat anders proberen! Of doe twee activiteiten na elkaar, dan kun je lekker je energie kwijt.  En blijf daarna lekker bij ons op het strand eten. Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, zoals bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning.
En niet te vergeten, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen om feestelijk mee te beginnen, natuurlijk kadootjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Dreams  Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil! Bij Dreams is alles mogelijk!

De actieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is kunnen we altijd naar binnen bij Dreams, zo hebben wij altijd een alternatief programma om zo toch een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid!