• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar.

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 personen.

Kosten: € 8,50 p.p.

Vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Softbal

Beach Softbal is natuurlijk softbal, maar dan heerlijk met je voeten in het zand. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt er gewerkt aan je basis techniek en leer je de fijne kneepjes van het spel.

Vervolgens kun je al snel een potje beach softbal spelen. Snoekduiken maken om de bal te vangen wordt een eitje, landen in het zand voel je amper. Je merkt al snel dat het fanatisme daardoor per minuut groeit!

Aanvullende informatie

Speel het slim en overwin! 

We starten de beach softbal clinic met wat uitleg over techniek en de wedstrijdregels (in een notendop) en beginnen daarna met een oefenpotje. Zo kan iedereen even wennen aan de regels en communicatie tijdens het spel.

Met beach softbal gaat het naast techniek ook zeker om communicatie en slim spelen. Gebruik signalen om je tegenstander te slim af te zijn, steel een honk als niemand oplet en voor je het weet staat het 1-0! Uiteraard wordt er ook gewerkt aan slag techniek en vang techniek met de handschoenen.

Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 10 personen)*
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Materiaal (slag knuppels, handschoenen en wedstrijdveld) en professionele begeleiding van instructeur.

Gemakkelijk zittende (sport) kleding afgestemd op het weer, sportschoenen (of blote voeten).

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.

Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober.