• Tijdsduur: 1 uur (verlenging mogelijk)

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 12 personen.

Kosten: € 10,- p.p.

Vanaf 10 personen.

Workshop Frisbee

Frisbee is een actief spel met één of meerdere frisbees. Het gaat om samenspel, in beweging zijn, communicatie op het veld en punten scoren om te winnen.

De regels zijn simpel : de disc is altijd in beweging en het team dat de meeste punten scoort wint. Er zijn twee spelvarianten mogelijk: Frisbee wordt gespeeld op het strand, lekker met je voeten in het zand.

Aanvullende informatie

Workshop Frisbee – een actieve beachgame! 

We starten de Frisbee clinic met een uitleg over de verschillende werp technieken en een oefenrondje om dit in de praktijk te brengen. Zodra iedereen warm gespeeld is start het echte spel, waarbij (we uit ervaring kunnen zeggen) het fanatisme al snel boven komt drijven bij de deelnemers!

Er zijn twee spelvariaties, een ouderwets potje frisbee, met een goal in het midden, dit is een toegankelijk spel wat eenvoudig aangepast kan worden naar leeftijd of sportiviteit van de deelnemers. Het gaat met name om lol maken, iets nieuws leren, samenspel en lekker buiten bezig zijn op het strand.
Er is ook een variatie; Ultimate Frisbee met een goal aan twee zijden van het veld. Ultimate Frisbee is een wat intensievere workshop waarbij fanatieker gesport wordt.

Kosten: € 10,- per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1 uur (verlenging mogelijk)
Wij hanteren 1 instructeur per 12 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Materiaal (wedstrijdveld en discs), professionele begeleiding en heel veel lol.
Sportkleding afgestemd op het weer, sportschoenen (of blote voeten).

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop discgolf bij jou in de buurt te houden, misschien weet je wel een mooi park of plein waar je zou willen oefenen. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop Frisbee ook te reserveren.