• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 10 jaar

  • Wij hanteren 1 beach volley instructeur per 10 personen.

Kosten: € 8,50 p.p.

Vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Beach Volley

Beach Volleybal is natuurlijk volleybal, maar dan heerlijk met je voeten in het zand. Onder begeleiding van een ervaren volleyballer wordt er gewerkt aan je basis techniek en leer je de fijne kneepjes van het beachvolley.

Vervolgens kun je al snel een potje beachvolley spelen. Snoekduiken maken wordt een eitje, landen in het zand voel je amper. Je merkt al snel dat het fanatisme daardoor per minuut groeit!

Aanvullende informatie

Workshop Beach Volley – Volleybal op het strand

Lekker met je voeten in het zand leren volleyballen op het strand. De workshop beach volley is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit eerder hebt leren volleyballen. Bij Dreams geen enkel probleem! We starten de beachvolley workshop met een techniek uitleg, zodat iedereen kan mee spelen. Je kunt een enkel potje spelen, of een heel toernooi (met meerdere beach volley netten).

Bij onze buren Jamm Beach kun je tussendoor even op adem komen met een drankje. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. De beach volley netten worden geplaatst bij Dreams Surfschool & Dreams Beachhouse.

Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 10 personen)*
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 beach volley instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Beach volleynet, ballen en professionele begeleiding van beach volley instructeur.

Gemakkelijk zittende (sport) kleding aangepast op het weer.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving..

Het strandseizoen van Dreams Surfschool loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop beach volley ook te reserveren, het startpunt is dan Dreams Shop (voor de strandopgang).