Surfwedstrijd Dreams Softtoppers

Dreams Surfschool organiseert ieder jaar ter afsluiting van het surfles-seizoen de Softtoppers,
een surfwedstrijd, op softtops (les surfboards). Je surft deze wedstrijd dus niet op je eigen surfboard, maar op een softtop surfboard van Dreams.

De Softtoppers is een surfwedstrijd die door en voor surfers gehouden wordt. De Softtoppers is geen gewone surfwedstrijd, maar eentje met een typische Dreams twist.
Je ontvangt bij iedere heat een willekeurige kleur lycra waaraan een softtop surfboard verbonden zit, zoals bijvoorbeeld een 5’10″ Fish, 6’0″, 7’0″, 8’0″, 9’0″ surfboard. Je weet van te voren dus nooit waarop je zal gaan surfen. Zo houden we het spannend!
Verder zijn de wedstrijdregels zoals bij alle surfwedstrijden van toepassing en surfen we in heats.

Zoals altijd bij Dreams Surfschool zijn er fun-prijzen te winnen voor bijvoorbeeld best trick, tandem surf, best wipe out, aanmoedigingsprijs en uiteraard beste surfer van de dag. Prijzen zijn er mede dankzij onze sponsors VANS, C-SKINS, REEF en Dreamsshop.
Het doel is lol maken! (niet winnen dus, of misschien een beetje)

<a href=”https://www.dreamssurfschool.nl/wp-content/uploads/2014/09/Softtoppers-Flyer-2014-web.jpg”><img alt=”Surfwedstrijd Dreams Softtoppers 2014 | Dreams Surfschool” src=”https://www.dreamssurfschool.nl/wp-content/uploads/2014/09/Softtoppers-Flyer-2014-web-723×1024.jpg” width=”700″ height=”991″ /></a>

<strong>Info:</strong>
Datum/tijd: zondag 12 oktober 2014 13:00h / bij geen golven: zondag 19 oktober
Inschrijfgeld per persoon: 10,00 (prijs inclusief bord pasta en sapje)
Inschrijven volwassenen en grommets op de dag zelf om 13:00
Locatie: strand van Ter Heijde
Skippersmeeting: Surfclub de Vier Winden / strand Ter Heijde

Tot dan! Komen kijken kan natuurlijk ook!

&nbsp;

&nbsp;