Branding Raften – Teambuilding pur sang

 

Het allerleukste teamuitje van het jaar! Teambuilding pur sang, dat is Branding Raften. Raften in de branding is de ultieme kick als het gaat om teamwork! Met een groep van 6 tot 10 personen ga je de golven in de Noordzee te lijf in één raft. Tijdens het branding raften is teamwork essentieel, zonder samenwerking kom je niet door de branding heen namelijk en als je daar eenmaal bent ga je gezamenlijk op je doel af: Golven surfen met je Raft!

Meer info op onze webpagina voor Branding Raften (zie link)

https://www.youtube.com/watch?v=uDMoScxuiRo

Raften in de branding is de ultieme kick als het gaat om teamwork! Tijdens het branding raften is teamwork essentieel, zonder samenwerking kom je niet door de branding heen namelijk. Je start met een veiligheidsinstructie, waarna je een wetsuit en zwemvest aantrekt en je helm op zet. Nu ben je er klaar voor. Je rent met z’n allen de zee in, raft in één hand, door de branding. Als je heup diep bent, spring je in het raft en start met peddelen, tot je door de branding heen bent. Hierna ga je de golven in peddelen, die je weer meenemen naar de kust. De golven ‘surfen’ met een raft geeft een enorme kick, waardoor je meteen weer opnieuw de branding door wil om het nog een keer te herhalen. Wil je racen tegen een tweede team, ook dat kan met een peddel-battle. Kortom: breed lachen, inspanning, adrenaline, sensatie en de elementen van de natuur!

Lijkt het je te gek om dit avontuur met jouw Team te beleven? Mail dan Dreams Events voor meer informatie en een prijsopgave. (minimaal 6, maximaal 20 personen per groep)

Post by: Dreams Events | Dreams Surfschool | Ter Heijde aan Zee
In: Branding Raften | Raften | Team uitje | Team Building | Bedrijfsuitje