Teambuilding

Ook graag een hecht team dat goed met elkaar samenwerkt op de werkvloer? Dan is de teambuildingsdag van Dreams iets voor jullie! Het enthousiaste team van Dreams staat klaar om jullie een uitdagende dag aan het strand of op zee te bezorgen. Teambuilding is een betaalbare manier om de onderlinge banden, communicatie en samenwerking te versterken. Dit zal uiteindelijk een positieve werking hebben op de werkethiek en -sfeer.

Dreams is gespecialiseerd in het geven van workshops aan kleine groepen van 10 t/m 40 personen per activiteit. Zo leert het team elkaar goed kennen en krijgt iedereen de nodige aandacht van onze instructeurs. Totale groepsgrootte kan variëren van 5 t/m 150 personen.

Ga voor een afwisselende teambuildingsdag met diverse uitdagende activiteiten. Kies uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent, Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

De workshops en activiteiten vinden plaats in Ter Heijde; een unieke locatie aan het strand. Een klein dorpje aan de kust, waar parkeren nog altijd gratis is. Eventueel overnachten? Dat kan in de lokale bed and breakfast of hotel.

Voorbeeld arrangementen

actief arrangement
Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

11:00 Koffie
11:30 Surfen
13:30 Lunch
14:30 Powerkiten
16:00 Drankjes

Ontspannen: Een relaxte dag waar je helemaal tot rust komt

Programma:

10:30 Strandjutten
12:00 Koffie of Thee
12:30 Yoga
14:00 High Tea

arrangement spel
Spel: Een dag vol spel en gezelligheid.

Programma:

12:30 Koffie
13:00 Beach Volley
14:00 Lunch
15:00 Expeditie Dreams
18:00 BBQ

creatief arrangement
Creatief: Een creatieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

14:00 Strandjutten
15:30 Koffie of Thee
16:00 Beach Art
17:30 Pizza

Teambuilding aan zee bij Dreams Events

Dreams Events biedt een breed scala originele teambuilding workshops aan op het strand en locatie. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning of kies voor een van onze uitdagende (strand) spellen. Wij denken altijd met jullie mee en zorgen ervoor dat jullie als team een onvergetelijke dag zullen beleven. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 5 t/m 150 personen.

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen: