Relatiedag

Eens in een ontspannen setting netwerken? Of uw team met hun familie beter leren kennen? Dan is de relatiedag bij Dreams iets voor jullie. Nodig uw zakelijke relaties, of uw collega’s samen met hun partner uit voor een actieve, ontspannen of creatieve dag aan zee. De enthousiaste instructeurs van Dreams staan klaar om jullie een dag te bezorgen die niemand snel zal vergeten.

Dreams is gespecialiseerd in het geven van workshops aan kleine groepen van 10 t/m 40 personen per activiteit. Zo leert de groep elkaar goed kennen en krijgt iedereen de nodige aandacht van onze instructeurs. Totale groepsgrootte kan variëren van 5 t/m 150 personen.

Ga voor een afwisselende relatiedag met diverse uitdagende activiteiten. Kies uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent, onze buren Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

De workshops en activiteiten vinden plaats in Ter Heijde; een unieke locatie aan het strand. Een klein dorpje aan de kust, waar parkeren nog altijd gratis is. Eventueel overnachten? Dat kan in de lokale bed and breakfast of hotel.

Voorbeeld arrangementen

actief arrangement
Actief: Een actieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

13:00 Koffie
13:30 Raften
15:00 Lunch
16:00 Longboarden
17:30 BBQ

Ontspannen: Een relaxte dag waar je helemaal tot rust komt

Programma:

12:00 Koffie
12:30 Strandjutten
14:00 High Tea
16:00 Jutkunst

Spel: Een dag vol spel en gezelligheid.

Programma:

11:30 Beach Softbal
12:30 Lunch
13:30 Jongleren
14:30 Koffie of Thee

creatief arrangement
Creatief: Een creatieve dag vol activiteiten en gezelligheid.

Programma:

11:00 Koffie of thee
11:30 Beach Games
12:30 Huisgemaakte tomatensoep met brood
13:00 Graffitit Art

Relatiedag aan zee bij Dreams Events

Door elkaar te ontmoeten in een geheel andere setting dan de dagelijkse werkvloer of saaie vergaderruimte ontstaan spontane gesprekken. Ongedwongen en oprecht. Daarom kies je voor een relatiedag aan zee!

Dreams Events biedt een breed scala originele workshops aan op het strand en locatie. Maak je eigen mix van ontspanning en inspanning, een creatieve workshop of kies voor een van onze uitdagende (strand) spellen. Wij denken altijd met jullie mee en zorgen ervoor dat jullie een prachtige dag beleven. Voor ieder weertype is er een passend programma op het strand, of zelfs binnen. De activiteiten worden stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen (van jong tot ouder) een passende workshop aanwezig is.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 5 t/m 150 personen.

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen: