BMX-en2016-12-09T15:30:20+00:00

Kinderfeestje BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een kinderfeestje BMX-en echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het week vlieg je op je BMX fiets door de lucht of doe je flatland tricks. Het wordt het coolste kinderfeestje ooit!

€195,-

Aanvragen

Kosten: € 195,00 (t/m 10 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)
Wij hanteren 1 BMX instructeur per 5 kinderen.

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.
Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste BMX materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de BMX les. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. BMX les geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. De BMX lessen kunnen ook op locatie gegeven worden, zoals een groot skatepark bij jou in de buurt of een parkeerterrein. Twijfel je of jouw locale skatepark geschikt is? Maak er dan een foto van en stuur ‘m naar Dreams, dan denken wij met je mee.
*Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

De betaling van het kinderfeestje BMX-en gebeurd per e-factuur na afloop van het feestje.

Tijdens het kinderfeestje BMX-en leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende bijzondere onderdelen van de BMX fiets en wat over het ontstaan van BMX fietsen. Je krijgt een basis uitleg over veiligheid en daarna kun je even ‘warm fietsen’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren. Je leert stunts zoals bijvoorbeeld ‘bunny hoppen’ of ‘wheelies’, en indroppen natuurlijk. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren BMX instructeur van Dreams.

Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje BMX-en kan uitgebreid worden met andere leuke activiteiten zoals freerunnen, graffiti of skateboarden en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. 

kinderfeestje BMX-en

“Ik wilde nog eens bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad. De kinderen waren super enthousiast en hebben een top middag gehad. En wij als ouders ook!”

Sandra

“Dat was super superleuk en supercool (zoals de kindjes het zelf zeiden)
Ze hebben zo genoten allemaal en de kinderen ook, goed verzorgd ook!”

Marielle & Britt

“Het was helemaal gezellig, de meiden hebben zich prima vermaakt!
Bedankt!”

Henriette

“Nog bedankt voor het superleuke feestje!! We kregen veel enthousiaste reacties (van de kids en van de ouders over de kids), dus goed geslaagd wat ons betreft!”

Wouter en Chantal

“Niels en Jelle hebben een topfeestje hebben gehad. Wat hebben jullie een leuke groep enthousiaste gasten bij Dreams!”

Gert-Jan, Miranda, Stefan en Miranda.

“Bedankt voor het geslaagde longboard kinderfeest vanmiddag!”

Barbara

“Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy.”

“Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius