Freerunning 2016-12-09T15:30:20+00:00

Kinderfeestje Freerunning

Tijdens het kinderfeestje freerunning leer je lekker springen, klimmen en klauteren, in een turnzaal of gymzaal. Freerunning is een sport die je ook buiten kunt beoefenen, dan gebruik je de straat als parcours. Je klimt op verschillende obstakels en maakt vloeiende bewegingen om zo naar het volgende obstakel te komen. Na een freerunning les is buiten spelen nooit meer hetzelfde, overal zie je mogelijkheden om te freerunnen. Wij leren je ook veilig landen. Waar wacht je nog op?

€130,-

Aanvragen

Kosten: € 130,00 (t/m 10 kids) / € 105,00 (t/m 5 kids)
Huur turnhal met verende vloer turn objecten en schuimbak: € 55,00
Huur sporthal met turn objecten: € 30,00
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar
Wij hanteren 1 freerunning instructeur per 10 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs, mail ons in dit geval voor een prijsopgave.

Professionele begeleiding freerunning instructeur. Bij huur van de hal, uiteraard ook de faciliteiten van de hal.
Gemakkelijk zittende kleding en zaalschoenen die vast kunnen.
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Freerunning is behalve rennen, springen en klimmen ook goed leren landen na een sprong. We leren de kinderen veilig vallen, wat bij alle sporten goed van pas komt. We stimuleren kinderen hun grenzen te verleggen, maar ze mogen natuurlijk hun eigen grenzen aangeven.
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. De sporthal bevindt zich in Monster, op loop afstand van Dreams, de turnhal met schuimbak in Naaldwijk.
Betaling van het kinderfeestje freerunning kan per e-factuur na afloop van het feestje.

Het kinderfeestje freerunning wordt gegeven door onze getalenteerde freerunners. Met het grootste gemak springen zij van een muur of klimmen zij op een dak. Geen straat of speeltuin is meer hetzelfde na een freerunning les de Dreams instructeurs. Ze steken je aan met hun enthousiasme en voor je het weet hang je zelf aan een klimrek of speel je apenkooi op straat! Verleg je grenzen en overwin je angst! Bij dit freerunning kinderfeestje gaan we los in een turnhal of gymzaal, wil je liever buiten freerunnen, kijk dan hier op de website. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje freerunning kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jongleren of graffiti en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. 

“Ik wilde nog eens bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad. De kinderen waren super enthousiast en hebben een top middag gehad. En wij als ouders ook!”

Sandra

“Dat was super superleuk en supercool (zoals de kindjes het zelf zeiden)
Ze hebben zo genoten allemaal en de kinderen ook, goed verzorgd ook!”

Marielle & Britt

“Het was helemaal gezellig, de meiden hebben zich prima vermaakt!
Bedankt!”

Henriette

“Nog bedankt voor het superleuke feestje!! We kregen veel enthousiaste reacties (van de kids en van de ouders over de kids), dus goed geslaagd wat ons betreft!”

Wouter en Chantal

“Niels en Jelle hebben een topfeestje hebben gehad. Wat hebben jullie een leuke groep enthousiaste gasten bij Dreams!”

Gert-Jan, Miranda, Stefan en Miranda.

“Bedankt voor het geslaagde longboard kinderfeest vanmiddag!”

Barbara

“Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy.”

“Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius