Jamm Beach2016-12-09T15:30:20+00:00

Jamm Beach: relaxen, eten en drinken met uitzicht op zee.

Jamm Beach is een ‘ontspannen plek voor ontspannen mensen’ op een mooi en rustig strand. Het leukste paviljoen op het weidse strand van het kustdorpje Ter Heijde (gemeente Westland). Je komt er via de strandopgang Karel Doormanweg.

Naar de site van Jamm Beach
Bij Jamm staan lekker, vers, simpel en daarbij betaalbaar en vriendelijke bediening voorop. Bekijk het menu.
Goede koffie en bieren, heerlijke wijnen, verse sap en cocktails en dan hand in hand met goed fingerfood, een lekkere lunch of heerlijke strandhap. Bekijk de drankkaart.
Uiteraard is het mogelijk je eigen feest te geven bij Jamm Beach. Wat is mogelijk? We kunnen beter stellen: wat niet?

Een gezellige borrel, een heerlijke barbecue, een uitgebreide lunch, een diner of een uitgebreid (tapas) buffet met vrienden, familie of collega’s, het is allemaal mogelijk.
Of wat te denken van een onvergetelijk strandfeest of trouwen op het strand?! Jamm is een uiterst sfeervolle locatie en staat garant voor een topdag.
Intiem of juist ‘knallend’, een kleine of een grote groep: Jamm maakt het waar.

Parkeren kan op het parkeerterrein via de strandweg, op het Willem III plein, deze liggen het dichtst bij de strandopgang Karel Doormanweg. Zijn deze plekken vol, dan is het parkeerterrein Molenslag bij de strandopgang een goed alternatief. Je kunt dan via de linkerkant het parkeerterrein af en via het wandelpad door de duinen naar de strandopgang Karel Doormanweg lopen. (5 minuten)
Jamm Beach
Karel Doormantrap 2
2684 Ter Heijde
dylan@jamm-beach.nl
www.jamm-beach.nl
0174-725200 / 06-18512039

Je bent van harte welkom voor een smakelijke lunch, gezellige borrel, goede kop koffie, onze heerlijke Flammkuchen (‘Elzas pizza’s’) of andere gerechten en fingerfood van onze ‘strandkaart’. Eerlijk, vers, betaalbaarheid en een vriendelijke bediening staan bij ons voorop. We hebben lekkere muziek op een ‘natuurlijk’ terras. Een bijzondere mix van ruig hout en rotan, hier geen opgeprikt gedoe.