Graffiti Art2019-01-09T16:00:54+00:00

Kinderfeestje Graffiti

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit kinderfeestje graffiti helemaal wat voor jou! Tijdens het kinderfeestje graffiti leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken, die natuurlijk mee naar huis gaat!

€190,-

Aanvragen

Kosten: € 190,00 (t/m 10 kids) / € 160,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 17,50 p.p.
Meerprijs XL  doek (80x60cm) € 5,00 p.p. (behalve de jarige)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar
Wij hanteren 2 begeleiders per 10 personen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

Materiaal (doeken 40x30cm), schortjes met mouwen, mondkapjes, handschoenen en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.
Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Neem een extra trui mee, dat zit fijner dan een jas.
Wij zorgen voor beschermende kleding, handschoenen en mondkapjes en met de juiste instructies van onze instructeurs is graffiti veilig.

Dreams Events is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Het graffiti feestje wordt gegeven op het strand bij Dreams Surfschool als het weer het toelaat (maart t/m oktober). Bij minder mooi weer is het mogelijk om het feestje indoor te houden bij Dreams Playground in Monster.

Betaling van het kinderfeestje graffiti kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.

Bij het kinderfeestje graffiti leer je onder andere lijnen trekken, het inkleuren van vlakken, het maken van kleur overlopen, het gebruik van stencils en het opzetten en uitwerken van letters. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het gebruik van spuitbussen. Bij het kinderfeestje graffiti maakt iedereen zijn eigen canvas doek (40x30cm) en de jarige een XL canvas doek (80x60cm), heel cool om thuis aan de muur in je kamer te hangen! Wij geven het kinderfeestje graffiti bij voorkeur buiten, bij Dreams Surfschool op het strand. Natuurlijk neem je jouw kunstwerk mee naar huis na afloop van het feestje.

Het kinderfeestje graffiti kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jonglerenfreerunnen of longboarden en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Jamm Beach op het strand (april t/m september). En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk! 

“Ik wilde nog eens bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad. De kinderen waren super enthousiast en hebben een top middag gehad. En wij als ouders ook!”

Sandra

“Dat was super superleuk en supercool (zoals de kindjes het zelf zeiden)
Ze hebben zo genoten allemaal en de kinderen ook, goed verzorgd ook!”

Marielle & Britt

“Het was helemaal gezellig, de meiden hebben zich prima vermaakt!
Bedankt!”

Henriette

“Nog bedankt voor het superleuke feestje!! We kregen veel enthousiaste reacties (van de kids en van de ouders over de kids), dus goed geslaagd wat ons betreft!”

Wouter en Chantal

“Niels en Jelle hebben een topfeestje hebben gehad. Wat hebben jullie een leuke groep enthousiaste gasten bij Dreams!”

Gert-Jan, Miranda, Stefan en Miranda.

“Bedankt voor het geslaagde longboard kinderfeest vanmiddag!”

Barbara

“Nog even een berichtje op de zondagavond om jullie te bedanken voor het super geslaagde feestje van Tommy.”

“Alle kids hebben ervan genoten en wij dus ook!”

Barbara en Marius