Buiten

Wil je je kinderfeestje buiten vieren? Bij Dreams kun je terecht voor allerlei buiten sport activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw kinderfeestje een feestje wordt om nooit te vergeten. Je kunt met Dreams gaan skateboarden, longboarden, freerunnenBMX-en, graffiti en jongleren.

Reserveren

Skateboarden

kinderfeestje skateboarden

Lijkt het jou ook cool om beter te leren skateboarden met je vriendjes? Dan zit je goed bij Dreams!

Longboarden

kinderfeestje longboarden

Het longboard kinderfeestje bij Dreamsskateschool is super cool. Na de les kun je meer dan je had durven dromen!

Freerunnen

kinderfeestje freerunnen

Tijdens een kinderfeestje freerunnen leer je lekker springen, klimmen en klauteren in de buitenlucht. Super gaaf toch!

BMX-en

kinderfeestje bmxen

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een BMX kinderfeestje echt wat voor jou!

Grafitti Art

kinderfeestje grafitti

Heb jij altijd al eens met graffiti spuitbussen een mooi kunstwerk kan maken? Dan is dit graffiti kinderfeestje helemaal wat voor jou!

Jongleren

kinderfeestje jongleren

Je leert bij het kinderfeestje jongleren onder andere jongleren met jongleer ballen, diabolo en devil sticks.

Kinderfeestje buiten

Je kinderfeestje vieren buiten de deur, dat doe je bij Dreams!

We hebben alles in huis om te zorgen dat jij je allerleukste kinderfeestje ooit beleeft! We kunnen natuurlijk het kinderfeestje vieren buiten bij Dreams in Ter Heijde, hier hebben we de perfecte plek om bijvoorbeeld te leren longboarden en freerunnen.  Of we vieren het bij jou in de buurt. Skateboarden en BMX-en doen we op een skatepark, met Freerunnen starten we in de speeltuin en daarna op straat en Jongleren kan op het strand, maar ook in een park of bij jou in de achtertuin. Bij Dreams is niets te gek, zolang we maar lekker buiten zijn.

Je kunt alle stoere buitensport activiteiten met elkaar combineren, of met een strandactiviteit zoals bijvoorbeeld vliegeren met echte powerkites of skimboarden in de branding van de zee. Je kunt bij Dreams je cadeautjes uitpakken en lekker een stuk taart eten of je feestje afsluiten bij Dreams Beachhouse met patatjes of poffertjes eten op het strand (april t/m september). Hoe dan ook, wij zijn op alles voorbereid!

Over de locatie:
Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving, met een breed strand waar lekker gesport kan worden. Lees meer over de omgeving.