• Tijdsduur: 1 uur.

  • Leeftijd: vanaf 10 jaar

  • Wij hanteren 1 instructeur per 10 personen.

Kosten: € 8,50 p.p.

Vanaf 10 personen.

Reserveren

Workshop Voetbal

Beach Soccer is natuurlijk voetbal, maar dan heerlijk met je voeten in het zand. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt er gewerkt aan je basis techniek en leer je de fijne kneepjes van het spel.

Vervolgens kun je al snel een potje beach soccer spelen. Een potje voetballen was nog nooit zo leuk, landen in het zand voel je amper. Je merkt al snel dat het fanatisme daardoor per minuut groeit!

Aanvullende informatie

Scoor die doelpunten! 

We starten de beach soccer clinic met een korte uitleg over techniek en de eenvoudige wedstrijdregels en beginnen daarna direct met een lekker potje strand voetbal! Het wedstrijd veld is relatief klein en de regels best eenvoudig, dus voor je het weet heb je het door!

Maak natuurlijk de tegenstander in door slim te spelen en je aan de regels te houden. Een rode kaart en je ligt eruit en daar sta je dan met een man/vrouw minder. Een heerlijk spel om je even lekker uit te leven! Combineer beach soccer ook met een van de andere beachgames of maak er een mini toernooi van!

Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 10 personen)*
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Materiaal (goals, bal en wedstrijdveld) en professionele begeleiding van instructeur.

Gemakkelijk zittende (sport) kleding afgestemd op het weer, geen schoenen nodig.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse. Lees meer over de omgeving.

Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober.