EVENEMENTEN2016-12-09T15:30:23+00:00

Dreams Events is sinds 2000 specialist in de organisatie van buitensport evenementen en wedstrijden op surf- en skateboard gebied.

Dreams is ruim 15 jaar gespecialiseerd in skate-surf-beach en fun-sports, het is waar wij voor leven en wat wij het liefste doen. We kennen alle hoeken en gaten van dit vak.

Bij Dreams Surfschool kun je de vakanties leren surfen op het Dreams Surfcamp! Het allerleukste surfcamp in Nederland!

Meer informatie
grommets surfcamp

Bij Dreams Surfschool kun je deze zomervakantie les krijgen van de beste surfers van Nederland op het Dreams Grommets Surfcamp!

Meer informatie

De skatejamm op het skatepark van ‘s-Gravenzande is dé skatewedstrijd van het jaar in het Westland! Een fun wedstrijd, voor alle leeftijdscategorieën.

Meer informatie
softtoppers

Dreams Surfschool organiseert ieder jaar ter afsluiting van het surfles-seizoen de Softtoppers, een surfwedstrijd, op softtops (les surfboards).

Meer informatie

Dreams Surfschool organiseert dit jaar wederom de Dreams Double Trouble, een surfwedstrijd die door en voor surfers gehouden wordt.

Meer informatie

Een longboard tocht voor longboarders van alle niveau’s door de duinen rond Monster en Ter Heijde met uitzicht op zee.

Meer informatie

Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge. Daarnaast kunnen er veel workshops ook gegeven worden op een skatepark, in een park of op een plein bij jou in de buurt.
Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino, lekker aan de slag met een workshop, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens. Je kunt er een hele dag van maken en t/m zonsondergang blijven genieten van het strandleven.