Dreams Mini Festival2017-07-26T12:59:52+00:00

Het Dreams Mini Festival mag je deze zomervakantie niet missen!

Dreams organiseert dit jaar, in samenwerking met Jamm Beach voor de tweede keer dit kleinschalige strand festival in Ter Heijde. Een mini festival met te gekke workshops voor alle leeftijden en leuke bandjes.

Het festival is gratis, met optredens, dj’s en veel leuke activiteiten voor volwassenen en kinderen. 

Laat weten dat je komt!

Jack and the Weatherman

Oftewel Krikken en de Weerman, de achternamen van Berry en Sebastiaan die samen liedjesuitbrengen onder de naam Jack and the Weatherman, opererend vanuit Haarlem. Twee vrienden die met beide benen stevig op de grond staan en met hun muziek het leven van een positieve kant belichten. Zij brengen deze Pop/Folk/Reggae liedjes verhalenderwijs metmooie tweestemmige harmonieën en enorm veel energie. Berry en Sebastiaanzijn geïnspireerd door o.a.: The Lumineers, Bob Marley, Jason Mraz, Luka Bloom, Mumford and Sons, Simon and Garfunkel e.v.a. Sinds 2017 staan Jack and the Weatherman met drummer Remco de Man op het podium die hen live versterkt.

Pat Smith

“When you travel a lot the world becomes your home, borders fade and skin colour proves to be as insignificant as the colour of someone’s eyes.”

Pat was a competitive surfer in his teens and twenty’s.  As a result of his passion for surfing, Pat travelled the world in search of the best waves, just like a nomad would experience in his search for new resources.

The many travels have inspired his music.  Pat is a man of the world and he likes to share his world with you via his music. From western dance to African tribal chantings, everything that feeds him finds expression in his art.

Frank Rensen

Frank Rensen is een Rotterdamse singer-songwriter die sinds eind 2012 aan de weg timmert. Zijn werk is geïnspireerd door artiesten als James Taylor, Jim Croce en Elliott Smith. Zijn debuut-EP ‘Fragments’ is in januari 2016 uitgekomen en werd geproduceerd door Jasper Zuidervaart. Wouter Heeren en Guido Joseph van Chef’Special hebben verschillende partijen ingespeeld. In 2016 jaar verzorgde Frank het voorprogramma van Stu Larsen (Rotown, Rotterdam) en Jack and the Weatherman (Patronaat, Haarlem) en speelde hij op Songbird en Motel Mozaïque (2017). Ook speelde hij zijn single ‘Little Suzy’ in de Roodshow op Radio 2 en aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Homerunners

Vorig jaar speelden gitarist Koen en zanger Jesse met groot succes op het Dreams Mini Festival. Dit jaar komen ze terug en nemen ze bassist Stan mee  om het Jamm Podium op zijn kop te zetten.

Pim Jacobs

Pim Jacobs is naast een student aan de TU Delft ook een singer-songwriter. Zijn stijl ligt op de grens van country, folk en pop. Hij laat zich inspireren door het leven, verschillende kunstvormen en de reizen die hij maakt.

Daan Hamel

Deze singer-songwriter is een local. Daan komt namelijk uit Monster. Geniet van heerlijke covers van John Mayer, Jason Mraz, Chef’Special en ook eigen nummers van deze jonge muziekant.

Rascal

Rascal is een jong opwindend duo die de kern in de pop- en rockmuziek vindt. Gemaakt door dynamische musici met verschillende wortels, spelen ze een repertoire van covers, evenals eigen geschreven materiaal.

Programma Dreams mini Festival:

Het festival start op vrijdagavond 28 juli met fijne tunes van verschillende DJ’s. We starten deze avond om 17.00 met de Mini Softtopppers surfwedstrijd.

Op zaterdag 29 juli kan iedereen zich helemaal uitleven en zijn er allerlei sportieve- en creatieve workshops voor alle leeftijden te volgen bij Dreams Surfschool. Zo kan meedoen met het beachvolley toernooi en ook workshops volgen zoals graffiti, beachyoga van HYBS en braziliaanse samba! Pimp je eigen vlieger en doe mee met het Nederlands record éénlijnsvliegers oplaten. Locale artiesten krijgen de kans om op het open podium hun talenten te showcasen. Met de voeten in het zand sluiten we de dag af met nog meer goede muziek, bands en DJ’s.

Kijk alvast uit naar deze gezellige dag met vrienden en familie op het mooie en relaxte strand van Ter Heijde!

De workshops zijn op zaterdagmiddag ingepland, je hoeft je niet in te schrijven, kom maar aan waaien….