Activiteit Aanvragen2016-12-09T15:30:20+00:00
Hallo! Leuk dat je bij ons een activiteit of workshop wil volgen! Heb je nav het onderstaande formulier nog vragen, noteer ze bij opmerkingen en we komen er binnen 24 uur op terug.
* Verplicht veld
:


Algemene Voorwaarden

Dreams Skateschool
Karel Doormanweg 23
2684 XG Ter Heijde
info@dreamsevents.nl
+ 31 (0) 174 730032

Openingstijden nov/mrt:
woensdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
zaterdag 10:00 – 17:30

Openingstijden april/okt:
dinsdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
zaterdag: 10:00 – 17:30
zondag: 10:30 – 17:00

Hoe kom ik er?
Online routebeschrijving via Google Maps.
Tomtom: Karel Doormanweg 23, 2684 XG Ter Heijde. Parkeren kan gratis op het plein Willem III voor de deur.
OV: bushalte Taets van Amerongenstraat, Monster, op 6 minuten loopafstand.

Strand Ter Heijde
Het strand in Ter Heijde is een prachtige ontspannen omgeving. Het pittoreske vissersdorp Ter Heijde ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Deze regio heet Het Westland.
Dit redelijk onontdekte strand is een rustig strand, zelfs in de zomer. Om die reden leent dit strand zich prima voor sportieve activiteiten op het strand en in het water. Een aantal leuke strandtentjes tussen Ter Heijde en Monster maken het plaatje compleet.

Longboarden en Rollerskaten in Ter Heijde en omgeving
De duinen rondom Ter Heijde hebben super leuke fietspaden met uitzicht op zee, de fietspaden zijn afwisselend vlak en glooiend. Je kunt hier vanuit Dreams een relaxte route volgen naar zowel Hoek van Holland als Kijkduin. Even uitproberen op een splinternieuw parkeerterrein vlakbij Dreamsshop kan ook.

Omgeving Ter Heijde
In 2011 is aan deze kust een uniek natuurgebied aangelegd genaamd de Zandmotor, deze landtong strekt zich uit tussen Ter Heijde en Kijkduin en zorgt voor een unieke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het aanleggen van de Zandmotor is een baai ontstaan wat het strand een vakantie-gevoel geeft.
In het duingebied is in 2012 een nieuw fietspad aangelegd tussen Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je door het duingebied over de glooiende fietspaden kunt fietsen met een uniek uitzicht op zee. In 2014 is er bovenop de duinen een wandelpad aangelegd waardoor je in alle rust kunt genieten van het uitzicht op de Noordzee. Meer over Ter Heijde vindt je hier.
Er zijn altijd voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Skateboarden / BMX-en in Ter Heijde en omgeving
Vlakbij Ter Heijde is er een super vette skatepool in Monster (straat: Zeereep). Streetspots zijn er in overvloed!