Bedrijfsuitje

Wil je eens iets anders doen met je collega’s ?

Dan zit je goed bij Dreams!

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops. Kies eens voor een teambuilding- of relatiedag op locatie of op het strand van Ter Heijde.

Een activiteit aanvragen

Teambuilding

Opzoek naar een activiteit waarbij samenwerken centraal staat? Dan is de afwisselende teambuildingsdag van Dreams iets voor jullie! Er kan gekozen worden uit een actief, creatief of ontspannen programma. Allemaal activiteiten waarbij de groep leert samenwerken en elkaar beter leert kennen. Dreams biedt teambuildingsworkshops aan voor groepen vanaf 15 tot 150 personen.

Relatiedag

Netwerken aan zee; dat is de relatiedag van Dreams Events! Nodig uw zakelijke relaties uit en leer elkaar eens kennen in een andere setting. Of organiseer een gezellige dag waarop alle collega’s hun partner mee kunnen nemen. Begin de dag met een actieve workshop (zoals surfen, raften of volleyballen) en sluit af met een heerlijk hapje en drankje. Deze stranddag zult u zich nog lang herinneren! Er is keuze uit vele verschillende workshops en dagprogramma’s, neem contact met ons op voor een programma op maat.

Bedrijfsuitje op het strand – sportief, ontspannen, creatief en teambuilding : alles kan bij Dreams!

Ontspannen in de natuur:

Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende workshops op het strand, zoals Yoga, een Duin- en Strandwandeling en Strandjuttten, stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals.

Buiten spelen voor volwassenen:

Naast ontspannen workshops zijn er ook verschillende spellen, creatieve-, sportieve- en actieve workshops voor alle leeftijden. Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Van koffie tot zonsondergang:

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen.

Alles onder één dak:

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sporten, strandactiviteiten, creatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent, onze buren Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

“Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie”

Anita

“Hoi Dreams,

Bedankt voor vanmiddag! Complimenten aan de begeleiding, was erg goed.”

Koos

“Bedankt voor de super toffe dag!”

Vans Benelux

“Hoi Paul,

Hartelijk dank weer voor de privé longboard les. Was gezellig en erg leerzaamnamens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.”

L.

Deze bedrijven mochten wij al ontvangen:

Enthousiast geworden?

Vraag via het formulier je activiteit aan. Om een kinderfeestje te boeken, klik hier.

Verstuurd! Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan... Sorry