ARRANGEMENTEN2017-01-04T16:50:06+00:00

Een vrijgezellendag, vriendendag of bedrijfsuitje op het strand?
Dat kan bij Dreams!

Bij ons kun je uitwaaien, ontspannen, sportief bezig zijn, samenwerken, lachen, ploeteren en ja, ook afsluiten met een biertje.

Bedrijfsuitje

Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten die jullie als groep aanspreken. Kies uit sportieve, creatieve en ontspannen activiteiten zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Meer informatie
familie surfen Dreams Surfschool Ter Heijde mei 2015 kopie

Bij ons kun je met je Familiedag op het strand uitwaaien, ontspannen, sportief bezig zijn, samenwerken, lachen, ploeteren en ja, ook afsluiten op het strand met een drankje.

Meer informatie
Vriendendag

Ieder jaar iets leuks doen met je vriendengroep is al leuk op zich, maar wil je eens wat anders dan bowling, midgetgolf en een kroegentocht? Dat kan bij Dreams!

Meer informatie
Vrijgezellendag

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vrijgezellendag? Dan zit je goed bij Dreams Events! Dreams zorgt ervoor dat je deze dag samen met je vrienden niet meer zal vergeten.

Meer informatie

Arrangementen voor groepen collega´s, familie of vrienden

Lekker bezig zijn in de buitenlucht leidt tot een energieboost waarmee je weer even vooruit kan!
Een fris hoofd en een andere kijk op je vrienden of collega’s worden gegarandeerd bij Dreams.
Dreams zorgt ervoor dat je deze dag samen met je vrienden of collega’s niet meer zal vergeten.

Alle workshops van Dreams Events staan bol van activiteit, gezelligheid en samenwerking wat garant staat voor een leuke dag. 
Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk.
Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops zodat er voor iedereen een passende workshop bij is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijk kopje koffie, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend biertje bij onze buren, strandtent Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Je kunt bij ons terecht met groepen van groepen van 4 t/m 150 personen. Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Kijk bij activiteiten wat er allemaal mogelijk is.

kinderfeestje jongleren