Longboarden2017-01-04T19:43:23+00:00

Workshop longboarden

Heb jij altijd al willen leren longboarden? Dat kan, tijdens een workshop longboarden van Dreams!
De workshop longboarden is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit gelongboard hebt. Als je al kan longboarden leer tijdens de workshop longboarden nieuwe truukjes zoals een powerslide of cross-steps en als je nog nooit op een longboard gestaan hebt kun je na de les meer dan je had durven dromen!

€ 15,- p.p.

Aanvragen
Kosten: € 15,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 longboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Voor longboardles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je terecht bij de Dreams Skateschool.

Longboards, beschermers, helmen en professionele begeleiding skate instructeur.
Heb je je eigen longboard? Neem ‘m dan mee! Wil je je eigen longboard? Bij Dreams Shop hebben we een ruime keuze longboards voor je in onze winkel, de meeste modellen kun je uit testen tijdens de workshop.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen. Heb je een eigen longboard, helm en/of beschermers? Neem ze dan mee!

Wil je graag je eigen longboard, beschermers en/of helm kopen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze bij Dreamsshop in Ter Heijde (of online)!

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste skate materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan skaten. Bij longboarden hoort vallen. Zonder vallen kun je niet leren longboarden. Gelukkig hebben we beschermers, helmen en pleisters. De meeste mensen vinden longboarden makkelijker om te leren dan skateboarden.

Dreams Skateschool is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. In de duinen rondom Ter Heijde kun je perfect longboarden, de glooiende fietspaden zijn ideaal om te leren longboarden. De worskhop longboarden geven we bij voorkeur op de fietspaden in de duinen bij Dreams. We starten op een rustige parkeerplaats.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop longboarden bij jullie in de buurt te houden, misschien is er wel een mooi verlaten parkeerterrein, pleintje, park of fietspaden in de buurt waar je zou willen oefenen.
Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

Workshop longboarden – Een heerlijke uitdaging voor jong en oud! 

Longboarden is eigenlijk surfen, maar dan op straat. Het is een vloeiende vorm van skateboarden, met zachte wielen en een flexibel skateboard.  Een longboard kan ook prima in plaats van een fiets een leuke manier zijn om van A naar B te komen.

Tijdens de workshop longboarden leer je op een leuke en veilige manier (beter) longboarden. Natuurlijk leer je eerst wat over de eigenschappen van de verschillende longboards en de skateboardgeschiedenis. Daarna krijgen de personen die nog nooit hebben gelongboard basisuitleg en uitleg over de veiligheid, terwijl de personen met ervaring even kunnen ‘warm skaten’. 

Vervolgens kunnen we de fietspaden op om nieuwe dingen te leren. Sommige personen leren downhillen en bochten maken, andere een crossstep of zelfs een powerslide. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren longboard instructeur van Dreams Skateschool.

workshop longboarden instructeur Joep bij Dreams Skateschool

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen