BMX-en2017-01-04T19:58:10+00:00

BMX-en

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een workshop BMX-en echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil!

Voor je het weet vlieg je op je BMX fiets door de lucht of doe je flatland tricks. Na een BMX les zal fietsen nooit meer saai of gewoon zijn!

€ 25,00 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 25,00 per persoon (prijs geldt voor 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)
Wij hanteren 1 BMX instructeur per 10 personen. (maximaal 12 deelnemers)

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de lessen. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. BMX les geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. De BMX lessen kunnen ook op locatie gegeven worden, zoals een groot skatepark bij jou in de buurt of een parkeerterrein. Twijfel je of jouw locale skatepark geschikt is? Maak er dan een foto van en stuur ‘m naar Dreams, dan denken wij met je mee.
*Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
**Obstakels om vanaf te rijden en om truukjes op te oefenen zijn bij ons te huur (prijs op aanvraag).

Workshop BMX-en – Dit is echt supercool! 

Tijdens de BMX les leer je op een leuke en veilige manier (beter) fietsen op een BMX. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende onderdelen van de BMX fiets en wat over het ontstaan van BMX fietsen. Je krijgt een basis uitleg over veiligheid en daarna kun je even ‘warm fietsen’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren.

Je leert stunts zoals bijvoorbeeld ‘bunny hoppen’ of ‘wheelies’, en indroppen natuurlijk. We passen het niveau aan de verschillende personen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren BMX instructeur van Dreams.

BMX les van instructeurs Nino Weidmann en Levi Weidmann bij Dreams Events

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen