Skimboarden2019-01-10T16:51:06+00:00

Workshop skimboarden

Een skimboard les betekent rennen, springen en vliegen door de branding. Een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand en skimboarden kun je na deze skimboard workshop heel goed zelf doen!

Je leert tijdens de skimboard les alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee, als dat lukt dan volgen de bochtjes en truukjes natuurlijk.

€15,00 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 15,00 p.p. (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1.5 uur
Wij hanteren 1 skimboard instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A)

Ook voor privéles en skimboardles in kleine groepen kun je terecht bij Dreams Surfschool.

Materiaal (skimboards, wetsuits indien nodig), professionele begeleiding en heel veel lol.
Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan de skimboard les kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma A en gezond bent. Bij het skimboarden ga je niet verder dan knie diep het water in. Mocht het weer zó slecht zijn dat het skimboarden niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen. Hiervoor is zowel zwemdiploma A als B verplicht.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Het watersport seizoen voor het geven van workshops bij Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober.

Workshop skimboarden – rennen, vliegen en truukjes doen! 

Je ziet skimboarders vaak op het strand in de branding glijden over het water. Dat ziet er leuk uit en dat is het ook! Met een skimboard kun je zelfs kleine golfjes (shorebreak) surfen en bochtjes maken.

Skimboarden, het is vrij makkelijk te leren en daarom ook toegankelijk jonge kinderen. Een skimboard les bij Dreams Surfschool is goed voor je uithoudingsvermogen en voor je het weet kun je allerlei truukjes met een skimboard! Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een ervaren surfleraar op verschillende skimboards. 

Heb je na afloop van de skimboardles de smaak te pakken? Dan kun je makkelijk zelf verder oefenen. Loop eens bij Dreams Shop naar binnen om te zien wat voor skimboards er allemaal zijn. We helpen je graag op weg! 

skimboard les

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen