Schatgraven2019-01-12T13:34:29+00:00

Schatgraven

Schatgraven op het strand betekend spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand.

Gewapend met een schep en schatkaarten verken je het strand. Iedere schatkist bevat een aanwijzing die lijdt naar de grote schat.

€ 12,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 12,50 per persoon (vanaf 10 personen)
Wij hanteren 1 begeleider per 10 kinderen.
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 8 jaar

Materiaal (schatkisten/schatkaart/schepjes), professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.

Op zoek naar schatten op het strand – reuze spannend!

Het schatgraven begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals het beantwoorden van een piraten vraag of een energiek zeerovers spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje en ‘de kapitein zegt’. Na elke goed uitgevoerde piraten opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een kleine verrassing voor alle kinderen.

Het Schatgraven op het strand kan ook uitgebreid worden met andere workshops zoals bijvoorbeeld jonglerenskimboarden en freerunnen.

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen