Expeditie Dreams2017-01-09T09:33:01+00:00

Expeditie Dreams

Expeditie Dreams is een uitdagend en gevarieerd spel met als doel: Teambuilding.
Alle activiteiten zijn voorzien van een uitdaging die vraagt om samenwerking, maar ook kracht, inzicht en doorzettingsvermogen.

Het doel van Expeditie Dreams is door samenwerking het uiteindelijke finalespel te winnen. Natuurlijk moeten er eerst allerlei teamproeven worden uitgevoerd. Door het winnen van proeven kun je Dreams Munten verzamelen die je grote voordelen opleveren bij het finalespel. Maar vergeet niet… bij Expeditie Dreams weet je nooit wie er wint!

€ 24,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 24,50 per persoon (vanaf 15 personen)
Tijdsduur: 3 uur (in overleg korter mogelijk)
Wij hanteren 1 instructeur per 15 personen.
Leeftijd: vanaf 14 jaar

Alle ingrediënten voor een waanzinnig uitdagende dag vol onvergetelijke momenten.
Gemakkelijk zittende kleding afgestemd op het weer.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving..

Expeditie Dreams – Ontdek de Robinson in jezelf! 

Bij Expeditie Dreams gaat het om teamspirit, vergelijk het met de spellen van Expeditie Robinson, maar dan wat minder tropisch. Leer de mensen om je heen beter kennen en laat iedereen uitblinken in zijn of haar specialisme. 

De dag start met de speluitleg en het ontwerpen van je eigen teamnaam en vlag. Vervolgens zullen de teams proeven gaan spelen tegen elkaar waar iedereen mentaal en fysiek tot het uiterste zal worden uitgedaagd. Door het winnen van verschillende proeven kunnen munten verdient worden. Deze munten zijn nodig om het finalespel te kunnen winnen. Zonder samenwerking is het behalen van de winst onmogelijk! Een ware uitdaging vol hilarische momenten, kortom, een dag om nooit te vergeten! 

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen