Yoga2017-01-09T09:22:33+00:00

Workshop yoga

Er is weinig meer ontspannen dan een workshop yoga op het strand. Het strand en het ruisen van de zee staan bekend om hun ontspannende werking. In combinatie met yoga voel je je als herboren na een yoga les op het strand.

Onder begeleiding van yoga docente Jessica kom je weer helemaal tot rust tijdens deze yoga les.

€ 17,50 p.p.

Aanvragen
Kosten: € 17,50 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 yoga lerares per 10 personen.
Leeftijd: alle leeftijden
Yogamatten, professionele begeleiding yoga instructrice en een onbetaalbaar uitzicht.
Loszittende kleding, grote strandhanddoek en een warme trui, zodat je na afloop niet afkoelt.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.

Workshop yoga op het strand – Kom tot rust bij het ruisen van de zee.

We starten de yoga les met een korte uitleg over het soort yoga les die je zal gaan volgen. Daarna volgt een prettige ontspanningsoefening om ‘in het moment’ te komen. Dit zal ongeveer vijftien minuten in beslag nemen. Daarna leer je de basis van de yoga, zodat je helemaal tot rust komt en je spieren aan het werk zet.

Yoga kun je uitoefenen op je eigen niveau, wat de les toegankelijk maakt voor iedereen. Het is namelijk geen wedstrijdje lenigheid. Als je nog nooit eerder een yoga les gehad hebt zul je meer kunnen dan je van te voren had durven dromen, voor de geoefende yoga beoefenaar is er de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. Er is voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding voor iedereen.
We sluiten de workshop yoga op het strand af met een korte meditatie zodat je weer als herboren de dag kan vervolgen. Bij Dreams Events krijg je yoga les onder begeleiding van ervaren yoga docente Jessica van Be Senze.

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen