Strandwandeling2016-12-09T15:30:21+00:00

Workshop strandwandeling

Heerlijk uitwaaien met je vrienden of collega’s tijdens een duin- en strandwandeling. De unieke kust van Ter Heijde leent zich uitstekend voor een verfrissende strandwandeling. Trek je gemakkelijke schoenen aan, of doe ze uit en voel het zand tussen je tenen en geniet van het prachtige uitzicht onder begeleiding van een locale strandjutter.

€ 8,50 p.p.

Aanvragen
Kosten: € 8,50 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 75 minuten (in overleg langer)
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: Alle leeftijden

Begeleiding, een frisse blik en een onbetaalbaar uitzicht.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen of slippers, eventueel windjack, zonnebril en zonnebrandcreme.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. Dit redelijk onontdekte strand is een rustig strand, zelfs in de zomer. Om die reden leent dit strand zich prima voor sportieve activiteiten op het strand en in het water. Een aantal leuke strandtentjes tussen Ter Heijde en Monster maken het plaatje compleet.
In 2011 is aan deze kust een uniek natuurgebied aangelegd genaamd de Zandmotor, deze landtong strekt zich uit tussen Ter Heijde en Kijkduin en zorgt voor een unieke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het aanleggen van de Zandmotor is een baai ontstaan wat het strand een vakantie-gevoel geeft. In het duingebied is in 2012 een nieuw fietspad aangelegd tussen Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je door het duingebied over de glooiende fietspaden kunt fietsen en wandelen met een uniek uitzicht op zee.  Lees meer over de omgeving.

Strandwandeling – een ontspannen wandeling in de natuur

Deze bijzondere kustlijn, met de Zandmotor als unieke trekpleister zorgt ervoor dat je het idee hebt dat je op vakantie bent in eigen land. Onder begeleiding van strandjutter Suzanne mis je geen detail van deze inspirerende omgeving. Kijk, luister, wandel en geniet van dit mooie stukje kust. De duin- en strandwandeling leent zich prima als ontspannen activiteit bij een bedrijfsuitje op het strand.  Meer weten over de omgeving van Ter Heijde?

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen