Graffiti Art2019-01-12T13:42:11+00:00

Workshop graffiti art

Tijdens de workshop graffiti leer je het verschil tussen kunst en geklieder. Onder professionele begeleiding van een graffiti kunstenaar leer je zelf een eigen graffiti tekening te maken. Dit kan op een eigen canvas doek, of jullie kunnen werken aan een gezamenlijk kunstwerk als blijvend aandenken.

Verbaas jezelf en leef je uit met graffiti spuitbussen!

€ 24,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 24,50 (prijs geldt vanaf 10 personen)
Meerprijs XL  doek (80x60cm) € 5,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Materiaal: doeken 40x30cm of XXXL doek voor gezamenlijk kunstwerk, gebruik graffiti spuitbussen, beschermende kleding, mondkapjes, handschoenen en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.
Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Neem een extra trui mee, dat zit fijner dan een jas.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop graffiti bij jou op locatie te houden, bedenk wel eerst of de ruimte goed afgeschermd kan worden voor de verf. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop graffiti ook te reserveren.

Workshop graffiti – Een uitdagende creatieve workshop voor iedereen! 

Tijdens de workshop graffiti leer je lijnen trekken, het inkleuren van vlakken, het maken van kleur overlopen en het opzetten en uitwerken van letters. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het gebruik van spuitbussen. 

Je kunt als groep werken aan een gezamenlijk kunstwerk of aan een persoonlijk canvas doek. Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen. Laat je vooral niet afschrikken door perfectionisme, in ieder mens schuilt een kunstenaar, let maar op! 

De workshop vindt plaats op het strand, op het terras van Dreams of bij minder mooi weer in het creatief atelier bij Dreams Playground. Graffiti op locatie is ook mogelijk! 

workshop graffiti

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen