Beach Art2019-01-12T13:45:06+00:00

Workshop beach art

Tijdens de workshop Beach Art trekken we alles uit de kast! Leef je uit met drijfhout, verf, graffiti spuitbussen, visnetten, schelpen, aangespoelde bijzonderheden en nog veel meer!

Laat je creativiteit de vrije loop nemen en ontdek de kunstenaar in jezelf!  Je kunt kiezen uit een individueel werk, of jullie kunnen werken aan een gezamenlijk kunstwerk als blijvend aandenken.

€ 24,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 24,50 (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1,5 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Materiaal: canvas doeken, drijfhout, strandjutsels, verf, gereedschap en begeleiding van ervaren kunstenaar en natuurlijk heel veel lol.
Gemakkelijk zittende kleding wat een beetje vuil mag worden. Neem een extra trui mee, dat zit fijner dan een jas.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop Beach Art bij jou op locatie te houden, bedenk wel eerst of de ruimte goed afgeschermd kan worden voor de verf. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop Beach Art ook te reserveren.

Workshop Beach Art – Een anders-dan-anders creatieve workshop voor iedereen! 

De workshop Beach Art is een combinatie van de workshop Jut-Kunst en de workshop Graffiti. Niets is te gek bij deze workshop, zolang het maar in de strand-stijl is. Wat dat betekent is voor iedereen verschillend! De één wil iets maken met drijfhout, de ander een visnet of bijvoorbeeld verf.

Je kunt als groep werken aan een gezamenlijk kunstwerk of aan een persoonlijke creatie. Het is helemaal aan jou, je mag alles maken wat je zelf kan verzinnen. Laat je vooral niet afschrikken door perfectionisme, in ieder mens schuilt een kunstenaar, let maar op! 

De workshop vindt plaats op het strand, op het terras van Dreams of bij minder mooi weer in het creatief atelier bij Dreams Playground.

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen