Frisbee2019-02-15T14:50:06+00:00

Workshop Frisbee

Frisbee is een actief spel met één of meerdere frisbees. Het gaat om samenspel, in beweging zijn, communicatie op het veld en punten scoren om te winnen.

De regels zijn simpel : de disc is altijd in beweging en het team dat de meeste punten scoort wint. Er zijn twee spelvarianten mogelijk: Frisbee wordt gespeeld op het strand, lekker met je voeten in het zand.

€ 8,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 8.50 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 instructeur per 12 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Materiaal (wedstrijdveld en discs), professionele begeleiding en heel veel lol.
Sportkleding afgestemd op het weer, sportschoenen (of blote voeten).

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop discgolf bij jou in de buurt te houden, misschien weet je wel een mooi park of plein waar je zou willen oefenen. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop Frisbee ook te reserveren.

Workshop Frisbee – een actieve beachgame! 

We starten de Frisbee clinic met een uitleg over de verschillende werp technieken en een oefenrondje om dit in de praktijk te brengen. Zodra iedereen warm gespeeld is start het echte spel, waarbij (we uit ervaring kunnen zeggen) het fanatisme al snel boven komt drijven bij de deelnemers!

Er zijn twee spelvariaties, een ouderwets potje frisbee, met een goal in het midden, dit is een toegankelijk spel wat eenvoudig aangepast kan worden naar leeftijd of sportiviteit van de deelnemers. Het gaat met name om lol maken, iets nieuws leren, samenspel en lekker buiten bezig zijn op het strand.
Er is ook een variatie; Ultimate Frisbee met een goal aan twee zijden van het veld. Ultimate Frisbee is een wat intensievere workshop waarbij fanatieker gesport wordt.

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen