Discgolf2017-01-09T10:45:50+00:00

Workshop discgolf

Tijdens een Workshop Discgolf leer met vaardigheid en techniek te werpen met een frisbee. Rechtdoor gooien is slechts het begin, je kunt namelijk de leukste stunts uithalen met frisbees!

Je skills vliegen omhoog (letterlijk) en het onderlinge fanatisme wordt flink op de proef gesteld tijdens een potje team discgolf.

€ 8,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 discgolf instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Diverse discs en goals en professionele begeleiding van instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding afgestemd op het weer.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Je kunt er ook voor kiezen om de workshop discgolf bij jou in de buurt te houden, misschien weet je wel een mooi park of plein waar je zou willen oefenen. Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.
Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober. Buiten deze maanden is de workshop discgolf ook te reserveren.

Workshop Discgolf – doelpunten scoren met frisbeeën! 

Je start de Discgolf clinic met een uitleg over de verschillende werp technieken en een oefenrondje om dit in de praktijk te brengen. Zodra iedereen de technieken onder de knie heeft starten we met het schieten op de discgoal waar je de punten mee kunt scoren! 

Discgolf is een toegankelijk spel wat eenvoudig aangepast kan worden naar leeftijd of sportiviteit van de deelnemers. Het gaat met name om lol maken, iets nieuws leren, samenspel en lekker buiten bezig zijn op het strand.

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen