Beach tennis2017-01-09T10:39:00+00:00

Workshop beach tennis

Beach Tennis is natuurlijk tennis, maar dan heerlijk met je voeten in het zand. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt er gewerkt aan je basis techniek en leer je de fijne kneepjes van het spel.

Vervolgens kun je al snel een potje beach tennis spelen. Een potje tennis was nog nooit zo leuk, landen in het zand voel je amper. Je merkt al snel dat het fanatisme daardoor per minuut groeit!

€ 8,50 p.p.

Aanvragen
Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 8 personen)
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 beach tennis instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Materiaal (rackets, ballen en wedstrijdveld) en professionele begeleiding van instructeur.
Gemakkelijk zittende (sport) kleding afgestemd op het weer, sportschoenen (of blote voeten).
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober.

Workshop Beach Tennis – Het leukste potje tennis dat je gespeeld hebt! 

We starten de beach tennis clinic met wat uitleg over techniek en de eenvoudige wedstrijdregels en beginnen daarna direct met een lekker potje strand tennis! Het wedstrijd veld is relatief klein en de regels best eenvoudig, dus voor je het weet heb je het door!

Je speelt beach tennis altijd minimaal 2 tegen 2, je staat er dus niet alleen voor in een team! Combineer beach tennis ook met een van de andere beachgames of maak er een mini toernooi van! 

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen