Beach softbal2017-01-09T10:34:45+00:00

Workshop beach softbal

Beach Softbal is natuurlijk softbal, maar dan heerlijk met je voeten in het zand. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt er gewerkt aan je basis techniek en leer je de fijne kneepjes van het spel.

Vervolgens kun je al snel een potje beach softbal spelen. Snoekduiken maken om de bal te vangen wordt een eitje, landen in het zand voel je amper. Je merkt al snel dat het fanatisme daardoor per minuut groeit!

€ 8,50 p.p.

Aanvragen

Kosten: € 8,50 per persoon (vanaf 10 personen)*
Tijdsduur: 1 uur
Wij hanteren 1 instructeur per 10 personen.
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Materiaal (slag knuppels, handschoenen en wedstrijdveld) en professionele begeleiding van instructeur.
Gemakkelijk zittende (sport) kleding afgestemd op het weer, sportschoenen (of blote voeten).
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Lees meer over de omgeving.
Het strandseizoen van Dreams loopt van maart t/m oktober.

Beach Softbal – Speel het slim en overwin! 

We starten de beach softbal clinic met wat uitleg over techniek en de wedstrijdregels (in een notendop) en beginnen daarna met een oefenpotje. Zo kan iedereen even wennen aan de regels en communicatie tijdens het spel.

Met beach softbal gaat het naast techniek ook zeker om communicatie en slim spelen. Gebruik signalen om je tegenstander te slim af te zijn, steel een honk als niemand oplet en voor je het weet staat het 1-0! Uiteraard wordt er ook gewerkt aan slag techniek en vang techniek met de handschoenen. 

beach softbal

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor de geweldige jaarafsluiting gisteren.
Iedereen heeft enorm genoten van het discgolf, het powerkiten maar vooral van de relaxte sfeer. Een top jaarafsluiting en een heerlijk begin van de zomervakantie.”

Anita

“Nog onwijs bedankt voor de super leuke dag ik en mijn collega’s hebben elk moment erg veel lol in gehad. Een aantal leerlingen inclusief mijzelf willen met surfen doorgaan.”

Lentiz Flora college

“Hier enthousiaste reacties vanuit ouders en kinderen: jullie hebben jezelf echt laten zien!”

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon

“De docenten van Dreams zijn altijd enthousiast en relaxt. Ze zorgen ervoor dat alle kinderen na afloop met een trots en blij gevoel naar huis gaan.”  

2samen