Beach Games2017-02-01T16:16:32+00:00

Beach Games – de leukste clinics op het strand!

Met je voeten in het zand tijdens de Beach Games van Dreams Events. Beach Volley, Beach Soccer, Beach Tennis alles op het strand van Ter Heijde.

Clinic Ultimate Frisbee - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Ultimate Frisbee is een actief spel met één frisbee. Het gaat om samenspel, in beweging zijn, communicatie en punten scoren om te winnen.

Meer informatie
Clinic Disgolf - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Je skills vliegen omhoog (letterlijk) en het onderlinge fanatisme wordt flink op de proef gesteld tijdens een potje team discgolf.

Meer informatie
Clinic Beach Soccer - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Een potje voetballen was nog nooit zo leuk, landen in het zand voel je amper. Beach Soccer is toegankelijk en super leuk!

Meer informatie
Clinic Beach Volley - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Beach Volley, met je voeten in het zand en snoekduiken maken voor de winst! Volleybal wordt zo wel erg leuk.

Meer informatie
Clinic Beach Tennis - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Tennis, maar dan op het strand. Met een XL racket en andere regels, dat wel! Ontdek je talent met je voeten in het zand.

Meer informatie
Clinic Beach Softbal - Beach Games bij Dreams Events Ter Heijde

Met beach softbal gaat het naast techniek ook zeker om communicatie en slim spelen. Steel een honk als niemand oplet en voor je het weet staat het 1-0!

Meer informatie

Beach Games – met je voeten in het zand is alles leuker! 

Sporten is toch veel leuker op het strand! Heb je wel eens gedacht aan Beach Tennis of Beach Softbal? Nee? Dan valt er nog wat te ontdekken! Naast het beter bekende Beach Volley en Beach Soccer is er ook nog Discgolf en Ultimate Frisbee. Snoekduiken maken in het zand is toch fijner dan op gravel of gras! Naast Beach Games zijn er ook verschillende ontspannen-, actieve-, creatieve-en spel workshops voor alle leeftijden. 

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.