ACTIVITEITEN2016-12-09T15:30:23+00:00

Wil je eens iets anders doen met je vrienden, collega’s of klasgenoten?
Dan zit je goed bij Dreams!

Dreams Events biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops en activiteiten op het strand en straat.
Zo zijn er sportieve, actieve en ontspannen workshops voor alle leeftijden.

We organiseren allerlei kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfen, bodyboarden, skimboarden, kite vliegeren, strandjuttenen schatgraven.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit diverse actieve workshops op het strand, zoals powerkiten of een van de spellen of zee activiteiten, workshops buiten zoals freerunnen en longboarden en natuurlijk workshops op het skatepark zoals BMX-en en skateboarden.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit creatieve workshops op het strand, zoals Jut-Kunst of Graffiti Art gegeven door gedreven en gepassioneerde kunstenaars.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit diverse spel-workshops op het strand, zoals Jongleren, Expeditie Dreams en Schatgraven.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit diverse actieve workshops op het strand, zoals Volley, Softbal, Voetbal, Tennis, Discgolf en Ultimate Frisbee.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende workshops op het strand, zoals Yoga, een Duin- en Strandwandeling en Strandjuttten.

Meer informatie

Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge. Daarnaast kunnen er veel workshops ook gegeven worden op een skatepark, in een park of op een plein bij jou in de buurt.
Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino, lekker aan de slag met een workshop, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens. Je kunt er een hele dag van maken en t/m zonsondergang blijven genieten van het strandleven.